O alta super reteta de la Michelle !!!Un pupicel dulce,:)!!!
Blat:
6 oua
6 oua
6 linguri apa
12 linguri zahar
10 linguri faina
2 linguri cacao
praf de copt
Crema:
800 ml lapte
6 linguri zahar
2 plicuri budinca de vanilie
250 gr. unt
nuca de cocos
Mod de preparare:
Crema:fierbem laptele cu zaharul si apoi adaugam budinca,iar cand se raceste adaugam untul.
Blatul:
Separam oualele,galbenusurile cu zaharul se omogenizeaza,albusurile se bat spuma cu apa,se unesc cele doua compozitii,se adauga apoi faina,praful de copt si cacao.Se da la cuptor la foc potrivit.
Se lasa la racit.Apoi se taie cu un pahar in forma de semiluna.
Semiluna se taie pe din doua si se umple cu crema,apoi se dau marginile cu crema si se tavaleste prin nuca de cocos.
Este deosebita aceasta prajitura,chiar daca e ceva mai multa munca la ea,merita incercata,:))!!!